its useless to regret after it has happen..


profile

QuackQuackBlondieDumDum
30th April 1986
Single
Taurus Baby
Full-tym Bummer
Full-tym Student
Part-tym dancer [keke..]
Full-tym groupie
Part-Tym sales asst
Freelance Make-up Stylish
Freelance Hair Stylish
Tampines Bitch
strikeitalicbold

misc

friends
MOBILE BLOG
Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

thanks
© * étoile filante
inspiration/colours: mintyapple
icons: cablelines
reference: x / x

past
♥ October 2005
♥ November 2005
♥ December 2005
♥ January 2006
♥ February 2006
♥ March 2006
♥ April 2006
♥ May 2006
♥ June 2006
♥ July 2006
♥ August 2006
♥ September 2006
♥ October 2006
♥ November 2006
♥ December 2006
♥ January 2007
♥ February 2007
♥ March 2007
♥ April 2007
♥ May 2007
♥ June 2007
♥ July 2007
♥ August 2007
♥ September 2007
♥ October 2007
♥ November 2007
♥ December 2007
♥ January 2008
♥ February 2008
♥ March 2008
♥ April 2008
♥ May 2008
♥ June 2008
♥ July 2008
♥ August 2008
♥ September 2008
♥ October 2008
♥ November 2008
♥ December 2008
♥ January 2009
♥ February 2009
♥ March 2009
♥ April 2009
♥ May 2009
♥ June 2009
♥ July 2009
♥ August 2009
♥ September 2009
♥ October 2009
♥ November 2009
♥ December 2009
♥ January 2010
♥ February 2010
♥ March 2010
♥ April 2010
♥ June 2010
♥ July 2010
♥ August 2010
♥ October 2010
♥ November 2010
♥ December 2010
♥ January 2011
♥ February 2011
♥ March 2011
♥ April 2011
♥ September 2011
♥ September 2012
♥ December 2012
title: survey
date: Saturday, October 7
time:13:34
1)single, taken or crushing?
Ans: TAKEN! hahaha

2)are u happy with ur life now?
Ans: duh!!

3) when u meet the right person, do u fall in love with him fast?
Ans: ahakz... head over heels over hym..

4) have u ever had ur heart broken?
Ans: uh huh

5) do you believe there are some circumstances where cheating love is acceptable?
Ans: no..

6) would u take back someone if he cheats you?
Ans: depends.. most prob no!

7) have u talked abt marriage with another person before?
Ans: marriage? no...

8) do you want children?
Ans: hehe i do!

9) how many?
Ans: mayb 2?

10) would u ever consider adoption?
Ans: yes..

11)if someone likes you now, wad is the best way to let u noe his/her feelings?
Ans: dont tell.. cos im nt interested to noe! hahaha... unless u r mua DarL ah!

12) do u enjoy getting into relationships?
Ans: yes wif hym.. *huggies*

13) honestly, wad's the furthest thing u and ur ex did?
Ans: jump off a building!
believe it u r dum!

14) do u believe in love at first sight?
Ans: err.. mayb..

15) are u romantic?
Ans: me romantic? i dunno..

16) do u believe dat u can change someone?
Ans: change for the better?or worst? hahaha..

17) if u could marry someone, where will it be?
Ans: fantasy eh? hmm.. a wedding lyk a total princess..
in a big garden.. i dowan use car i wan carriage!
hehehe
a big pond..
n animals!
wee..~~!! lots n lots of ducks...
rabbits... pony...
hahaha...
cutie cutie!

18) do u give in easily when fighting?
Ans: mayb.. depends!

19) do u have feelings for someone right now?
Ans: mua DarL

20) have u ever wished u could have had someone but u messed it up?
Ans: no..

21) have u ever broken a heart?
Ans: dunno..

22) if one day ur best fren fell in love with the boy/girl u are deeply in love with, wad would u do?
Ans: who's my best fren..?

23) are u missing someone right now?
Ans: of coz! miss hym sooooo0oooo much!!!

name 5 frens you want them to do this survey:
whoever. Hahaa...
errr... whu ever ave tym.. hahaha


comment? / top